Diegem mag op een staatkundige kaart een klein deelgemeente zijn, toch bruist de cyclocrossgemeente tal van actieve verenigingen. INKAD DIEGEM, is er één van, die uw kinderen een nuttige vrijetijdsbesteding wil geven, aangepast aan de leefwereld van uw kinderen.

INKAD DIEGEM is sinds 11 januari 2011 een feitelijke erkende JEUGDVERENIGING in de gemeente Machelen-Diegem. De jeugdvereniging richt zich naar jongens en meisjes van 6-12 en van 12-25 jaar oud.

Vermits Diegem door haar bijzondere geografische ligging uit verschillende woonkernen bestaat, tracht INKAD DIEGEM alle Diegemse jongeren te bereiken en te verenigen door een uitgebreid aanbod aan activiteiten op eigen bodem.

Sinds 15 december 2015 zijn we ook een feitelijke erkende SPORTVERENIGING geworden. De laatste jaren hebben we gemerkt dat een overgroot deel van onze leden veel interesse toonden voor het zaalvoetbal alsook het grootvoetbal. Momenteel zijn we gestart met 1 zaalvoetbalploeg die actief is in de Vlaamse zaalvoetbalbond en een grootvoetbal actief in vierde provenciale. In de toekomst hopen we te starten met jeugdploegen en hopen alvast dat je je dan komt inschrijven 😉